måndag, januari 01, 2007

2007-01-03

Onsdag

Dagens namnsdagsbarn:
Alfred Alfrida
Dagens ordspråk: Det man gör gärna, gör man i regel bra.

+ 1,3 grader Sol

I går hjälpte vi Jimmy och Nathalie att flytta, måndagen blåste ju bort för oss så det blev flytt igår. Dom är så glada över att äntligen ha ett eget boende + att dom fick här i Fjärås som dom ville.Nu när dom har flyttat så skall jag inreda mitt scraprum igen har saknat det. Nu skall här skruvas upp hyllor och donas. KUL.

Lille Balder han växer så att det knakar. När han kom den 23/12 kunde han med lätthet krypa under vår kökssoffa nu kommer han med nöd och näppe under, när han sen skall ut igen så fastnar han så jag får komma dit och lyfta på soffan. Han får knappt plats att ligga i mitt knä längre. Jag har försökt att få med honom på foto men det verkar lönlöst för varje gång jag plockar fram kameran så kommer han mot mig. Han är så söt när han hittar mossa och löv ute som han tuggar och leker med, men jag lyckas aldrig att föreviga det.Vi har en transpotbur som han bara älskar att sova i snart har han väll vuxit ur den och då vet jag inte vad vi skall hitta på tror nog inte att det finns en sådan till en fullvuxen Rottweiler.

Jag har en dagbok som jag fått av Elli som sträcker sig från åren 2003-2012, det är inget roligt att läsa där vad som hände förra året dessa dagar. Det var då jag fick min ansiktsförlamning. Det finns ju lite kvar av den som med säkerhet kommer att stanna också. Munnen hänger fortfarande inte med riktigt, det går att leva med är väldigt lycklig över att ögat blev bra igen. Så jag får väll leva upp till mitt smeknamn som min älskade dotter gett mig "snekäft" visst är hon söt?????

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt med ett eget scraprum!!:)
Ska bli så kul att få se lille Balder på scrapmaran i slutet av januari.
Kramar om

Anonym sa...

Vill se ditt scraprum sen när du har skruvat klart!!!
Åh, lille Balder bara växer och växer...undra om jag hinner att se honom innan han är stor...
kram Tina

Anonym sa...

Förstår att det ska bli skönt att få rummet tillbaka.
Tänk att han växer så snabbt, han är söt på bild men du får allt låsa in honom när jag kommer om några veckor :o)
Kram

Anonym sa...

Gulligt av E att ge dig ett smeknamn.
Ha det gott

Anonym sa...

Ha ha, hon är så rar mot dig din dotter ;-) Men ärligt så tycker jag inte att man tänker på det alls längre att du ser sned ut. Du är så fin! Fast det är klart man känner det själv...

Kram

Anonym sa...

Morsan, du har blivit utmanad! Kolla in min blogg vettja!!!
MÅNGA KRAMAR!!! Tina

Anonym sa...

Ja visst är hon gullig din dotter. Skönt att ögat rättade till sig i alla fall.
Kram Bammie