torsdag, januari 18, 2007

2007-02-05

Måndag

Dagens namnsdagsbarn: Agata Agda
Dagens ordspråk: Att vara chef är en position, att vara ledare är en relation.

+ 3 grader Mulet

I går kväll sålde jag min bil. Den började att bli ganska dålig. Hastighetsmätaren fungerade bara när den ville,bensinmätaren fungerade inte och nu började den att slira på växlarna det var en automat. Detta hade kostat för mycket att laga så en kompis till Jimmy köpte den.I natt kl 2 ringde det, jag upp som en torpen trodde att det hänt mina barn något. Då var det polisen som berättade att min bil stog och larmade i Kållered, jag berättade då att jag sålt den och han fick telenr. till killen som köpt den han önskade mig god natt.Gick och lade mig igen och somnde nog med en gång då ringer det igen, jag reser mig upp tar sats och skall springa ut och svara tänker inte på att vi satt upp en grind i dörröppningen så att inte Balder skall gå ut från sovrummet.PANG jag rusar rätt in i grinden och faller som en fura rakt över grinden. Aj, Aj vad det gör ont över allt i dag.Nu var det en annan polis som ringde om samma sak, förklarade hur det var och sen lade jag av luren. Hade lite svårt att somna om efter dette för det gjorde så förbaskat ont men lyckades att somna sent om sides i allafall.

Som om inte det räckte med elände så känner jag att jag börjar att bli förkyld, är tjock i näsan och har ont i halsen. Visst är det synd om mig idag?

6 kommentarer:

Molles blogg sa...

Fy, att bli väckt på det sättet och blåslagen till råga på allt.

Hoppas att du snart känner dig mindre mörbultad efter grindvolten och att förkylningen inte blir allt för seg!

Ha en bra dag!

Kramisar Molle

Anonym sa...

Hej kära kusin, stackars dig vilken natt du har haft då, trodde jag hade sovit dåligt men du har haft det värre. Hoppas din förkylning inte blir för hård. Många kramar Pia.

Anonym sa...

Aj ajaj så det kan gå. Hoppas inte att förkylningen blir så svår. Tänk vad lång tid ett ägarbyte kan ta. Minst flera timmar :)

Hoppas inte att förkylningen blir för hård.
kram
bammie

Evelina sa...

STACKARS!!!! dig Bettan. Det måste gjort så förfärligt ont!!! (Men man hade ju gärna velat vara en fluga på väggen så man fått se dina nattliga bravader ;-) )
Hoppas det går över snart och att din förkylning flyger sin kos fort som blixten!!

Kramisar

Anonym sa...

Hallå Bettan!
Hoppas allt är bra med dig. Tänkte bara lämna ett litet avtryck i din lilla blogg. Hälsa Tony ;o)
/Jörgen

Therese sa...

Skickar massor med krya på dig kramar till dig och hoppas att förkylningen inte blivit värre.
Håller tummarna för att du inte har så ont i kroppen idag.
Kramar om