torsdag, januari 18, 2007

2007-01-24

Onsdag

Dagens namnsdagsbarn: Erika
Dagens ordspråk: Ju lägre lön, desto större betydelse har den.

- 7 grader Mulet.

Jag fick faktiskt scrappat igår, gjorde färdigt de två layouter som Kelvin beställde till Tindras och sitt album.

Våran Snögubbe.





Scrappade även till albumet om vår resa till Astrid Lindgrens värld. Dessa layouter kommer till beskådning när albumet är klart. Skall vara på Fagared Torsdag, Fredag och Söndag så då hoppas jag på att bli klar med det.

I går kväll ringde Tonis bror och undrade om vi var intresserade av en hund till. Det är en Dobberman (kastrerad hane) 3 år gammal. Det skulle ju vara en perfekt kompis till Balder för Kasper blir nog inte så gammal.Sen är det ju toppen att han är kastrerad då behöver man inte vara orolig för att dom skall börjar slåss, hanar gör gärna det och speciellt när det finns löptikar i närheten, grannen har det.

Toni skall nog åka och träffa honom idag och då kanske vi kan ta honom till helgen hade ju varit bra eftersom att han är hemma då. Familjen som han bor hos har fått barn och tycker inte att dom har tid för hunden och vill inte avliva honom. Balder kommer nog att tycka det är jättekul för då har han någon han kan leka med för Kasper är inte så sugen och matte kan ju inte bara leka hela dagen. Balder har blivit en riktig mammegris så fort jag försvinner så börjar han att pipa och yla.Det är klart att jag håller på väldigt mycket med honom det går ju bara inte att låta bli att pussa honom miljoner gånger om dagen och ha honom i knät.Varje morgon när jag sitter här vid datorn så skall han ligga i knät och sova. Får ju passa på för han får snart inte plats längre.

1 kommentar:

Anonym sa...

Underbara layouter!!
Ojdå en hund till;) Då blir man nedsprungen på lördag när det är scrapmara;)
Kramisar