måndag, juli 17, 2006

2006-07-17

Måndag

Dagens namnsdagsbarn: Bruno
Dagens ordspråk: Bättre ensam än i dåligt sällskap.

+ 21 grader Växlande molnighet, blåsigt.

Vaknade med en underbar migrän, gick upp tog en tablett åt lite frukost sen gick jag och knöt mig igen.
Väcktes av att dörrklockan ringde (jag öppnade inte) utanför stog det två kärringar med svarta pärmar, dom skulle nog läsa av elmätaren för dom gick över till grannen också.
Sen kunde jag inte somna om igen. Har forfarande huvudvärk tror att jag skall försöka med scrapmedicinen om det kan funka.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Usch det låter inget roligt, hoppas det ger med sig!
Kram

Anonym sa...

Hoppas scrapmedicinen hjälpte och att du känner dig bättre. Du gjorde en helt fantastisk LO med Eléonore igår tycker jag. Urban couture papprena är såå snygga, och Elli också, så det måste ju bara bli bra då, eller ;-). Särskilt när det sitter en så duktig scrappare och plockar ihop det hela också!

Kram!!!

Therese sa...

Hej vännen!

Hoppas att din migrän försvann med scrapmedicinen.
Själv har jag suttit och scrappat en "spindel", en sådan som man har cd och dvd i. Har samlat alla mina nedbrända kort i en sådan, men tyckte den var så ful så jag testade att scrappa den. Är inte helt klar ännu.

*Kramar om*

Anonym sa...

Hoppas att migränen gick över fort med hjälp av scrapping!!! Själv har det inte blitt nåt scrappande idag då Emil har fyllt 3 år!!! Är helt slut, så det är dax att knoppa! Hoppas att du mår bättre imorron när du slår upp dina ögon!! MÅNGA KRAMAR FRÅN din bonusdotter Tina

Anonym sa...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»