torsdag, juli 06, 2006

2006-07-06

Torsdag

Dagens namnsdagsbarn: Esaias Jessika
Dagens ordspråk: När inga andra läten stör så är det tystnaden man inte hör.

+ 25 grader SOL

I dag kunde jag sova till 8:30 för nu känns allt bättre igen.
Efter att ha tillbringat halva dagen igår i telefon så har vi fått svar på det mesta av våra frågor och hört sanningen från två håll och det känns oerhört skönt.
Advokaten till flickornas mamma har gjort en höna av en fjäder och använt sig av ord som skadat mycket, men detta skall INTE gå omärkt förbi. Jimmy skall prata med sin advokat den 10/7 och då skall hon få ta detta också om dom lögner som mamman sagt.
DET KÄNNS SÅ SKÖNT ATT FÅ HÖRT SANNINGEN.

I eftermiddag skall jag hämta Kelvin och Tindra på dagis vi skall köpa glass och gå ner till Lygnern för att bada.Kameran skall med så det blir säker små foton här under kvällen. Det är så skönt att ha dessa små så nära och att få träffa dom varje dag det gör att hela denna mardrömm känns lite lättare.Och varje gång vi träffas så talar dom om att dom älskar oss. UNDERBARA små älsklingar.

Fick även scrappat lite igår kväll, tänk att scrappandet är så rogivande.
Måste citera Sockergrynet (Marie) i Scrapbutikens forum "Att scrappa är balsam för själen"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad jag blir glad för din skull, min goa kusin. Då får vi hålla tummarna att det blir bra till slut, blev så arg när jag har läst hos dig. Tänker på dig, kram Pia.

Karin sa...

Så härligt att höra vännen. Tänker på er fortfarande och hoppas nu att ni kan få lite mera svart och att eran advokat kan ge dem en dänga! Härligt det låter med bad i lygnern... vill vara hemma!!!!

STOR KRAM
Karin

Eva-Lena(spoketlaban sa...

Hoppas ni får det trevligt nere vid vattnet och ät mycket glass.
Ha det gott
Kram Eva-Lena

Evelina sa...

Va skönt att det rett upp sig lite grann iallafall och att du känner dig lite lugnare. Hoppas ni fick en riktigt härlig eftermiddag vid sjön!

Kramar!