onsdag, december 20, 2006

2006-12-20

Onsdag

Dagens namnsdagsbarn: Israel Moses
Dagens ordspråk: I vax kan man trycka vad man vill.

+ 4 grader växlande molnighet.

Nu närmar det sig med stormsteg. Hu jeda mig redan Onsdag.

I måndags var jag och klippte mig sedan gick jag till optiken för jag behöver nya glasögon. Nu har man blivit tant jag behöver progresiva, jag har ju märkt ett tag nu att om jag skall kunna läsa något småstilt så får jag kika över kanten på glasögonen. När man är närsynt så funkar det åt det hållet. Det ser ju lite roligt ut att kika över kanten. Visst jag hittade ett par som jag blev väldigt förtjust i fick låna hem dessa bågar och resten av familjen tyckte som jag.Nu kommer det roliga PRISET håll i er eller sätt er ner. 4795 kr glasen kostar 3800kr och bågarna 995kr.
Tycker nog att man kan få bidrag med glaset bågarna är ju en modesak så dom kan man betala fullt ut. Synfel räknas inte som ett handikapp det är först när man blir blind som det gör det och då är det ju försent. Hör man inte så får man hörapparat och en massa annat men inte när man bara ser dåligt.

Här är bild på nya frissen och bågarnaPå eftermiddagen kom Elli och barnen vi gjorde marsipangodis.

Här är godis bagarna

Elli ursöta godis.I går bar det av till Ullared tillsammans med båda mina barn det händer ju inte så ofta kan jag medela. Nästan inget folk och tom kassa hittade vi så det gick väldigt smidigt. Köpte inte så mycket julklappar utan det var det där andra man behöver som hamnade i kundvagnen.

I dag är det tänkt att jag skall iväg och handla julmaten hoppas, hoppas att det är lika lite folk på Willys som det var på Gekås.

4 kommentarer:

Therese sa...

Wow vilken snygging!!!
Vad mysigt att göra julgodis. Ska försöka hinna med det med mina barn.
Jobbar sista dagen idag sen är jag ledig ända till den 8:e januari!!
JIPPI!!!!:)
Många kramar

Anonym sa...

Tjusig frissa, tjusiga bågar och tjusig tjej. Bättre kan det inte bli!

Härligt godis har ni också gjort. ´Det måste bli en mysig jul med sådant gott.

Ha det gott.
Kram
Bammie

evelina sa...

SNYGGA bågR och SNYGG frissa, SNYGG tjej alltså!! :-)
Håller med dig om att det är HUTLÖST dyrt med glasögon. Jag fick också betala närmare femtusen för mina nya. Varför räknas det inte som handikappande att se dåligt...iallafall när man ser så dåligt som jag. Utan glasögon är jag ju i det närmsta blind. Tror dom att man skulle kunna vara utan då eller? Nääää... det är fuskigt tycker jag...

Gott med godis. Här har ju inget sånt blivit gjort och hemmet förfaller i takt med influensans längd. Jag som hade städat allt tiptop förra veckan och nu har jag inte orkat hålla efter :-( och att tro att någon av de fyra av det manliga könet här skulle göra det är ju nästintill skrattretande att ens tänka sig ;-)


KRAM vännen!!!

Zara sa...

Wow, vilken snygging, kanonfina bågar och håret blev jättebra!
Härliga bilder på de skapande barn och barnbarnen!
Kram