torsdag, februari 22, 2007

2007-02-22

Torsdag

Dagens namnsdagsbarn: Pia
Dagens ordspråk: Det är fel att göra fel, men det är värre att förneka misstag.

-4 grader Mulet och blåsigt.

Fy villket väder, i går så snöade det här och blåste kuling hela dagen och även i natt.
Nu har blåsten lugnat sig. Det skulle komma mer snö på lördag säger de vise.
Det ser för roligt ut i trädgården på vissa ställen finns det ingen snö och på andra ställen ligger det vallar som säkert är 75cm höga.
Jag och mina hundar trotsade vädret i går och gick ut i skogen, oj vad dom rasade runt i snön. Kunde inte låta bli att ta kameran med mig.

En isig Balder.Tyson älskar pinnar och han skall ha dom största han hittar.

Lilla pinnen.I dag blir vi nog hemma för det har ju kommit mycket snö. Tyckte att det var lite otäckt där i går det fanns så många rotvältor, vill ju inte att mina vovvar skall vara nyfikna och gå under dessa och kolla.Men så fort vädret tillåter så skall vi dit igen. Det är så skönt att inte behöva ha dåligt samvete för att inte Kasper får följa med. Han ville så gärna men hans ben fixade inte det.

3 kommentarer:

Molles blogg sa...

Underbara foton på godingarna. Nu känner man bara för att vara inne och kura, blåsten är verkligen iskall!

Strax skall jag scrappa med Therese. Mysigt!

Ha en underbar kväll!

Anonym sa...

Hej Bettan!
Var inne på din blog för första gången idag. Katterna springer som tokiga i mitt lilla "hönshus", de vill inte gå ut i det dåliga vädret o har överskottsenergi.
Härliga bilder på Tyson o Balder, tror vädret har drabbat er mer ner i Halland än oss längre upp. Men hundarna verkar ju inte bry sig!Hoppas vi ses snart igen.
Eva på Fagared

Evelina sa...

hurr hurr... fy vad det har blåst. Jag tycker det var strongt av dig att ge dig ut. Själv har jag knappt velat sticka näsan utanför dörren ;-)

Kram