torsdag, november 23, 2006

2006-11-27

Måndag

Dagens namnsdagsbarn:
Astrid Asta
Dagens ordspråk: En snigel som kryper hinner fortare än en hare som sitter.

+ 8 grader Mulet.

Och så var det måndag igen. Inte heller denna vecka visade vågen någon nergång. Nu har jag stått still i 2 veckor. Dom andra gångerna som jag kört viktväktarna så har jag gått ner mints 1 kg i veckan. Ja, ja det är väll bara att bita i det sura äpplet och fortsätta.Jag hoppas på att hinna med och träna lite mer denna vecka, förra veckan var jag bara med på Pilatesen på måndagen.

Tindra och Kelvin var här i lördags och förgyllde vår dag. Dom är så goa dom små liven. Jag frågade Kelvin när dom kom vad dom hade gjort får något. Han sa, ingenting men nu har vi gjort något roligt vi har ju kommit hit, då blir man varm i hjärtat.

Vi har faktiskt hunnit med att köpa lite julklappar så nu har man kommit en bit där i allafall.

Nu i veckan blir det till att ta fram dammtrasa och fönstrena måste putsas det går snart inte att se ut igenom dom, så som här har regnat och blåst så har jag en gegga av salt på mina fönster. På fredag skall mina julgardiner och stakar upp. Toni får ta sig an utebelysningen.

Inte har jag fått varit hos Balder heller. Men Jimmy är ju där nästan varje dag så han får pussat på honom. I går hade alla nio valpar börjat att ta sig ut i lägenheten dom morrar och biter i allt.Kan tänka mig om tre veckor när dom hunnit att bli ganska stora hur dom kommer att fara runt. Det är en härlig syn att se alla nio lulla runt. Tindra är så rolig när hon är med för när vi skall gå så skall all nio ha varsin puss, så det blir ett väldans pussande.

Tindras poncho är nästan färdig har bara några fransar kvar att knyta.

Scrappat har jag faktiskt gjort också. Måste bara berätta att jag skickde in en bild på en layout som jag scrappat till den svenska scraptidningen Scrapbooking m. m. Ett par dagar efter kom ett mail om att dom ville publicera min layout så jag skall skicka in den idag. Jättekul tycker jag. Var bara tvungen att berätta jag håller ju på att spricka.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det var jätteroligt att träffa dig igår.
Jag är så glad för din skull att din layout ska bli publicerad, den är såååå fin!!!
Många kramar från mig till dig

Anonym sa...

Grattis Bettan!!!! Så jätteroligt med din layout. Nu blev jag glad i hela magen!!

Och visst är det mysigt med stakarna och stjärnorna. Pojkarna bakar pepparkakor nu och det luktar SÅ gott!
Snart är det jul :-)
... och snart är det mara!!! Hurra!

KRam till dig!

Anonym sa...

Kul att få en Lo publicerad

Ha det gott

Kram

Anonym sa...

Grattis vad kul att få en LO publiserad.

Vad roligt det måste vara att följa din baby från födseln. Det är något jag saknar med min lille Max.

Supertråkigt med maran till lördag. Jag fattar inte hur jag kunde göra en sådan miss. Men jag får planera bättre fram över.
kram Bammie

Anonym sa...

Heja dig morsan! Snaaart skall du se att vågen har fattat att du minskar!!! Har du mätt dig med måttbandet?!?!? Det är ett superbra tips att ta till när vågen står stilla för det har ändå hänt nåt!!!
Blev jätteglad när du ringde mig idag! Ser fram emot lördag då vi skall scrappa ihop!!!
Åh, vad kul att du blir publicerad! Du skapar ju så fina layouter så det var inte mer än rätt!!!
Saknar dig och tänker mktpå dig!
Puss o kram TIna