måndag, november 06, 2006

2006-11-06

Måndag


Dagens namnsdagsbarn:
Gustav Adolf
Dagens ordspråk: Om det inte funnes moln, skulle vi inte glädjas åt solen.

+ 10 grader mulet och blåsigt

Denna vecka visade vågen - 0,6 kg = 1,1 kg.
I går plockade vi av båtmotorn från båten. Toni ställde motorn lutande mot båten jag gick där och fixade lite såg den inte knuffade till den och fick det över min fot. Fy f-n vad det gjorde ont nu kan jag inte gå på den riktigt så det blir väll inget löpband för mig på ett par dar kan jag tro. Skall i allafall försöka mig på Pilatesen i kväll. Tur att vi har grus här på gården så att den inte var asfalt för då hade jag väll foten krossats. I lördags kom det två hemskingar som spökade för mormor och morfar.
Här har jag försökt att lägga in en bild men jag fixar det inte, var så dum och bytte till den nya versionen som skulle vara sååå enkel. Visst fotot kom ju,men inte dit jag ville. Det hamnade ju längst upp. HUR FLYTTAR JAG DET??? Snälla någon hjälp mig! Sliter mitt röda hår.

Var och kollade på min vovvebebis igen OJ;OJ vad han hade vuxit, skall dit på onsdag igen för då är han en vecka gammal och då skall man fotograferas kommer att lägga upp fotot här om jag fått kläm på det tills dess.

Nathalie och jag var iväg på Pilatesen i kväll och det funkade med min onda fot.


Nu är fotot på plats.

Titta så arg häxan ser ut.
Evelina förklarade på Scrapbutikens forum hur jag skulle göra. Tack Evelina!

När jag gick hit och skulle försöka så fungerade det på det gamla viset. Får se hur det blir nästa gång, men nu vet jag iallafall hur man gör.

6 kommentarer:

tina sa...

Gött jobbat med vikten Bettan!
Usch å fy...hoppas att foten blir bra snart!
Vilket härligt foto på barnbarnen!...VIlken arg häxa!!!
kram Tina

Elzie sa...

Håller med föregående. Tur det inte gick värre med foten. Och stort grattis till viktminskningen. Har inte alls jobbat lika duktigt som du med det, nej...
Tycker mest att häxan ser go ut jag. Vad det vore roligt om mina barnbarn hade möjlighet att komma hit och skrämma mormor.

Datasnillet ;-) *not!!!* sa...

Skönt att det fixade sig med fotot! och vad bra att dina lägger sig på rätt plats med en gång ibland. Det gör mina ALDRIG! ;-)

Jag tycker du är fantastiskt duktig med din träning och viktminskning. Hoppas nu inte foten ställer till det för dig för mycket bara!

Stor kram
/evelina

Zara sa...

Vad duktig du är med vikten och träningen, jag är impad!
Ja det var ingen munter häxa, men det ska väl inte häxor vara!
Kram

Anonym sa...

Oj vilka söta monster du hade på besök.

Hoppas foten bättrar sig snabbt igen. Grattis till viktminskningen.
Kram
Bammie

Therese sa...

Vilka små sötingar till monster:)
Heja dig Bettan, du är superduktig med vikten.
Kramar om