lördag, oktober 14, 2006

2006-10-14

Lördag

Dagens namnsdagsbarn:
Stella
Dagens ordspråk: Kunskap är en skatt, men praktiken är nyckeln till den.

+ 7 grader Dimmigt

Oj vad det var länge sedan jag skrev något här. Kan ni fatta att tiden kan gå så fort?
Här har inte hänt så mycket
Den 4/10 hade jag min första nybörjar kurs i scrapbooking. Det var jättekul.
Förra lördagen körde jag Jimmy och Nathalie till Landvetters flygplats dom åkte till Turkiet och kommer hem igen den 21/10. Dom stackarna har haft regn i ett par dagar där nere. Vi tror att dom har förlovat sig. Jimmy ringde hem en dag och vi frrågade vad dom gjort han berättade att dom varit på båtutflykt och sen sa han att vi har gjort något annat som ni får se när vi kommer hem.
Var hos min läkare i Tordags angående min ansiktsförlamning. Jag får nog vänja mig att vara så här sned i munnen för nu har det gått så lång tid utan att det har blivit någon förändring så jag kan inte räkna med att det går tillbaka. Lite jobbigt jag kan inte tugga med stängd mun, blåsa upp balonger, blåsa på den varma maten, och inte pussas riktigt men men jag kanske vänjer mig eller jag måste vänja mig.

I gå var vi och köpte lite skaldjur som vi mumsade i oss på kvällen.Fy vad dessa foton blev dåliga. Jimmy har lånat min kamera och denna tycker jag inte riktigt om det handlar säkert om någon inställning som jag inte kan. Kameran skall ju vara bra det är en Konica Minolta Dimage Z3

Sen har jag scrappat lite igen.

Älsade lilla Kelvin försökte att lyfta detta brunnslock.


Mina älskade barnbar på väg till midsommarstången.


Här sitter en underbar liten tjej.


Min älskade son.Min faster och lilla jag.Stackars lilla mig fick leka med Roys fot när dom passade mig.Det bli säker mer scrappat i dag när jag har butiken öppen. Nu är det dax att göra sig respektabel så att jag kan ta emot kunderna.

2 kommentarer:

Tinafina sa...

ÄNTLIGEN har du fått uppdaterat! Är ju här inne och kikar varje dag..hihi..
Jättefina layouter du har skapat!!
Måste säga att sist när jag såg dig så tänkte jag inte alls på din mun..syns det eller känner du bara av det själv?
Hoppas du får en fin helg!
Kram Tina

Evelina sa...

Skönt att ha dig "back in business" Bettan :-) Jag är ju också inne och kikar varje dag. Måste säga som Tina att jag inte heller tänkte på din mun när vi såg sist, men jag vet ju att även sånt man inte ser/tänker på kan vara väldigt besvärande (läs: tex som ett finger som inte finns ;-) )

Många kramar
/Evelina

Ps. De där kräftorna såg inte helt fel ut...(dreggel ;-) )