söndag, mars 19, 2006

2006-03-19

Söndag

Dagens namnsdagsbarn: Josef och Josefina
Dagens ordspråk: Ju bättre en människa är desto mindre vet hon om det.

Jag fick faktiskt scrappat igår och försökte att lägga upp den här men det ville inte denna sidan vara med om.Får se om det går bättre senare idag men den finns under kategorin mina barnbarn rubriken är Mars 2006. Villken tur att Elli kunde hjälpa mig med detta.Scrappat lite till idag har jag gjort gjorde färdigt denna layout som legat ett tag.
Älskar detta foto på Kelvin när han gjort ett av sina många hyss och blivit tagen på bar gärning.Nu på eftermiddagen körde jag Elli till Partille hon var och hämtade sin lilla katt Tiara som hon köpt. Hon var jättesöt den lilla pissen, Tindra blev eld och lågor över katten. Tiara var väldigt lugn så Tindra kunde krama henne med en gång.
Sen åkte vi tillbaka hit till oss Kelvin var kvar här hos morfar som fixade med middagen medans vi hämtade katten.Det blir att lägga sig i tid i kväll för kl 07,00 kommer Kelvin, Tindra och Tiara. Elli skall jobba och barnen är lediga från dagis på måndagar så då får dom komma hit alla 3.

3 kommentarer:

Eleonore sa...

Nu har jag fixat in din lo mamma ;)

Puss Elli

Evelina sa...

Åh, vilka fina layouter du har gjort! Kelvin är helt underbar med allt rakskum i ansiktet!!
Kram Evelina

Anonym sa...

Searching for Travel Guide?
We have collected together in one convenient place a wide assortment of Travel Guide information.http://www.holiday-travel-guide.com/