söndag, september 03, 2006

2006-09-03

Söndag

Dagens namnsdagsbarn: Alfild Alva
Dagens ordspråk: Gör inte mot andra vad du inte vill att andra skall göra mot dig.

+ 17 grader Regnskurar och blåst.

Hujeda mig vad det blåser i träa i dag och som det har regnat i natt.
Nu längtar jag tills på lördag då vi lämnar hösten här och åker tillbaka till sommaren. Det skall bli så skönt.
Här har det varit hektiska dagar har pysslat med Scrapbutiken och med forumet. I går var det första gången som vi hade butiken öppen sen innan sommaren och idag är den också öppen. Vi har ju öppet butiken varje lördag o söndag mellan 12-16. Väldigt kul.
Är det någon som vet hur man skall få timmarna på dygnet att räcka till?
Fattar bara inte att det kan gå så fort. Jag har försökt att få tid att åka och besöka min goa vän Tina nu i 2 veckors tid men har det blivit någon tripp? NEJ det har jag inte hunnit med så jag skäms faktiskt.
Våran hund Kasper har haft tjejbesök nu i helgen för en av Jimmys kompisar ville para sin tik med honom. Men stackars Kasper fixade inte det, han var jätteintresserad luktade och slickde men sen fattade han inte mer. Synd för jag ville haft en hanvalp av honom. Dom var här och hämtade tiken i går och åkte till en annan Rottishane och han fattade. Så jag får mig en valp i allafall men jag ville ju helst ha en avkomma av Kasper.
Nu sitter jag här och väntar på att min syster skall komma och att Elli o barnen kommer.

3 kommentarer:

Malin R sa...

Nää du, hur skall man göra för att få lite fler timmar på dygnet... Förstår inte heller hur man skall kunna hinna med allt man vill göra?!

Therese sa...

Ja fy vilket väder det var igår.
Men idag är det bättre trots att det fortfarande blåser höstvindar ute. Men snart lämnar ni detta för varmare breddgrader:)
Kramisar i massor

Evelina sa...

Ja, urr och burr vilket ruskväder det är. Men ni har ju verkligen något hääärligt att se fram emot. Sol... och bad...nej jag är inte alls avundsjuk ;-)
Ha en riktigt bra vecka Bettan!!

KRAM!!