lördag, maj 12, 2007

2007-05-12

Lördag

Dagens namnsdagsbarn:
Charlotta & Lotta
Dagens ordspråk: Bättre en fågel i skogen än tio i skogen.

+ 8 grader växlande molnighet.

Ja då var jag här igen. Jag har haft problem med både bildskärm och internet. Först så ville inte bildskärmen vara med den stod och blinkade i säkert tjugo minuter innan den satte i gång så var det ett par dagar sen blev den helt svart. Kul med en skärm som bara är 1 ½ år gammal. Så nu sitter jag med en gammal 14 tums burk, lite skillnad från vår an platta 19 tum. Sen bytte jag internet leverantör från Telia till TDC. Då ville inte min trådlösa D-Link vara med så det tog 2 dagar innan vi fick fixat detta. Jag har under tiden sytt båtdynorna som jag fick i uppdrag att göra sen hjälpte jag till med att klä om armstöd på en soffa. När jag var och köpte tyg till soffan så hittade jag tyg till en blus till mig som nästan är färdig.
I måndags var jag på VV igen och hade gått ner - 0.6kg = 3,2 kg.
Annars har dagarna bara rullat på med skogspromenader och allt annat som skall göras. Mina älskade barnbarn sov här Tisdag - Onsdag och lilla Tindra är så duktig hon har varit utan sin napp i en vecka idag. Även hon har hängt ut sina nappar till Napptrollet. Titta in här i Ellis blog så får ni se några härliga foton från denna händelse.
Fy katten vad kallt här har blivit jag fryser som bara den måste ha min tjocka jacka på mig.
I dag skall vi montera Jeppegrindar i bilen så att hundarna får varsin bur. Vi har även satt in Sunplex så nu skall dom få det bra när vi är ute och åker.

Ha de gott.

6 kommentarer:

Molles blogg sa...

Åh, vad duktig du är! Alltid skönt när kilona försvinner!

Låter som du har fullt upp. Måste givetvis rusa till Ellis blogg och spana in nappträdet.

Önskar dig en underbar lördag!
kramisar

Eleonore sa...

Du är duktig du mamma, själv åker vi nog på magsjuka hela familjen så jag antar att även min våg kommer visa minus efter det ;)

Jag älskar dig mamma lilla, puss din dotter *ritar hjärtan *

elsamajarun sa...

Hej Bettan
Tack för besöket. Nej det är inte bara rökare som får detta, jag har aldrig rökt, så jag är ett levande bevis på det, det finns ingen förklaring till varför man får det, inte som jag vet, iallafall, men det är överdj...igt, det kan jag lova, jag hämtade medicin på fredan, så det blev bara en skräcknatt.

elisabeth sa...

Hei hei og tsen takk for at du legger igjen kommentarer til meg. Kjempe koselig.. Du er kjempefink å ta bilder. Jeg liker også det veldig godt.. Helt ok at du linker bare hyggleig det.. du har lagt utrolig mange fine loèr..

elisabeth sa...

Du.. så stilig når du har lagt sånn slide show.. Hvordan lager man det egentlig.. Litt ny når det gjelder data he he..

Zara sa...

Kanonduktig du är med vikten.
Trist med internet... I know the feeling!
Kram