lördag, februari 13, 2010

Dagens namnsdagsbarn: Agne & Ove
Dagens ordspråk: Det är bättre att fråga och verka dum än att inte fråga och förbli det.

- 6 grader och mulet.

När jag var ute med hundarna så kollade jag till mitt Magnolia träd och döm om min förvåning när jag såg att det knoppade. Trodde inte mina ögon. Det har ju varit så kallt länge nu. Jag var ju tvungen att hämta min kamera och föreviga detta.

Magnolian
Kollade även på buskarna brevid som är Syren och dom knoppade också.
SyrenFör två veckor sedan var vi hos våra goda vänner. Vi gick ut på deras sjö för att isfiska. Det blev inga fiskar men en trevlig söndag i hop med goda vänner blev det.

Toni fick agera som första isborrare. Han har ju vanan inne som bergsprängare.

IsborrarenHär arangeras fiskeredskapen.Fiskeredskapen är i vaken.Vi skulle ju ha varsitt hål så det var bara för Toni att borra mer hål.

Håltagning.Medan Toni borrade och det arangerades fiskedon så tog jag kameran för att ta en liten översiktbild. Det vi ser är deras lilla soldäck nere vid sjön. Där finns också ett båthus för båten och vattenscotrarna och ett litet hus med bastu, duch, sovloft och pentry. Det är så mysigt där.
På foton ovan ser man det röda båthuset och brevid ligger stugan med batun mm.Vi blev hungria också. Vi hade med oss korv för att grilla.Det passade ju bra för då kunde vi värma oss också.Herren i huset fick sköta grillningen.Vi har renonverat i tvättstugan och duchen så nu skall jag dit och städa och plocka ordning.

HA DET GÖTT!

Inga kommentarer: