onsdag, februari 11, 2009

Dagens namnsdagsbarn: Yngve & Inge
Dagens ordspråk: Man får ta folk som de är och inte som man vill att de ska vara .

Som jag skrev innan så började jag med helfart på Xtravagansa den 20/1 och i dag vägde jag mig och hör och häpna jag hade gått ner hela 10,1kg och hela 11,5cm om magen. Det är otroligt så lätt det går att bara dricka soppa 3ggr om dagen. Känner inget sug längre tror nog att jag kan hålla på tills jag nått min målvikt på detta sätt.

Har faktiskt scrappat en canvas tavla till min väninna som fyller år på söndag. Det är ett favoritfoto på hennes dotter.Det blev ju inte den bästa bild för ljuset var lite dåligt men ni kan ju se hur den ser ut i allafall.

I helgen gjorde jag i ordning i sängkammaren. Satte upp nya gardiner, la på nytt överkast och nya kuddar.Vi hade tapetserat tidigare så det känndes så kul med nytt nu skall vi bara lägga in nytt golv också. Jag vill ha detta golv.Nu skall jag fortsätta att ta hand om mina barnbarn.

HA DE GÖTT!

6 kommentarer:

Berith sa...

Åh vilken enkel och supersnygg LO!!

Lilo sa...

Vad duktig du är! Både med vikt och din fina LO! Nä... Labans sporrar har de inte tagit bort. Och han har skadat dem flera gånger. =( Vi ska ge honom stärkande vitaminer för klor (han har dålig kvalité) och se till att klippa sporrarna ofta...

Cattis sa...

Vilken vacker tavla du har gjort!
Och det ser himlans mysigt ut i sovrummet! Sköna färger!

Kramar!

MOLLES BLOGG sa...

Åh, vad fint sovrummet blev. Hoppas du får golvet du önskar! Scrappat fint har du också gjort och vad duktig du är med vikten, hade aldrig klarat soppdiet!

Ha det gott!
kramisar

Essemia sa...

Hallå Bettan! Ett sällsynt besök från mig, ha, ha. Vilken snygg canvas du gjort. Gillade den väldigt mycket.
Och sovrummet kommer att bli supersnyggt med det golvet. Var snyggt med det nya också för den delen.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Zara sa...

WOW 10 kg på 2-3 veckor, det är ju fantastiskt! Vilket härligt sovrum ni får! Kram