onsdag, juni 19, 2013

Onsdag 2013-06-19

Dagens ordspråk "Rent samvete beror ofta på dåligt minne"
Dagens namnsdagsbarn: Germund & Görel

Detta är mycket mystiskt, har försökt att komma in här och uppdatera min blogg. Det har misslyckats hela tiden men nu helt plötsligt kom jag in. HURRA. HOPPAS NU ATT DET FUNGERAR SÅ KAN JAG TA BORT MIN NYA BLOGG.

Skall försöka att överföra det jag skrev igår hit i stället. Håll alla tummar och tår.

Nu har vi äntligen sålt AnnBeths så nu kan man leva normalt liv igen. Jag har börjat att jobba på Fagareds ungdomshem igen. Skall jobba där som nattvak men har även varit inne ett par dagpass. Att få jobba natt och vara hemma på dagarna och stöka runt är helt underbart passar mig som handen i handsken.
Äntligen har jag kunnat vara med mina underbara barnbarn på deras skolavslutning.Vi hade väldig otur med vädret denna dag bara öste regnet ner, men barnen var lika glada ändå när sommarlovet stog på tur.

Kelvin & Tindra
Ni som har följt min gamla blogg vet att stormarna har tagit 3 växthus av mig så nu blir det inget mer glashus. Istället har jag gjort en liten täppa där växthusen stått.Så småningom skall det komma plocksallad, spenat, gurka, sprittärt, salladslök & vitlök.Med min tur när det gäller odling så fattas det bara att det kommer någon ohyra och äter upp allt.

Odlingstäppa

 
Jimmys flickvän Jennie har gjort iordning ett rum här på övervåningen där hon gör fransar så nu har jag fina fransar. Titta in här på hennes hemsida och se hur fina flickorna blir i sina nya fransar.HA DE GÖTT!

Inga kommentarer: