måndag, mars 31, 2008

Dagens namnsdagsbarn: Ester
Dagens ordspråk: Kärlek är som att äta soppa med gaffel. Man får aldrig nog.

+7 grader Mulet


I lördags var Elli och jag på Nordiska Stämpel & Scrapmässan. Så kul det var att få träffa alla er goa tjejer som vi känner. Elli och jag lovade några av er att vi skulle ordna en scrapträff så att vi får sätta oss ner och scrappa ihop som förr.
Det blev en del nya papper och en klocksats som jag skall scrappa. Klocksatsen består av ur tavla, ben att ställa den på, fotoram och urverk + visare. Har börjat att måla på den lite. Minnet sviker mig när jag försöker att komma på vem jag köpte den av.

Klocksatsen




Sen måste jag ju börja att scrappa med mina fina papper som jag införskaffat det skall bli så kul.

Nu väntar mina hundar otåligt på mig vi skall ut på promenader igen. Det har varit ett långt uppehåll med detta efter som jag har varit nere i en deppsvacka. Detta har aldrig hänt förrut men nu vet jag hur alla ni som är deprimerade känner er. Men som sagt så är jag på väg tillbaka.

HA DE GÖTT!

fredag, mars 28, 2008

Dagen namnsdagsbarn: Malkolm & Morgan
Dagens ordspråk: Ingen kan allt, men alla kan något


+2 grader Mulet


Ur led är tiden. Vi hade sommar, höst, vår och nu vinter.

Skall börja med att updater här. Jag har haft en period med migrän, har vaknar med migrän varje morgon nu i över en veckas tid tror att jag sover väldigt konstigt med mitt huvud på kudden så att jag får spänningshuvudvärk som sedan blir migrän för jag har ont i nacken också.

Kelvin & Tindra sov över här mellan Skärtorsdagen och Långfredagen. När dom vaknade på morgonen blev dom eld och lågor för här snöade det och blåste ganska ordentligt. Detta tog vi ingen hänsyn till utan vi gick ut hela högen inklusive hundarna och lekte i snön. Morfar fixade snögubben med barnen och mormor hade hand om kameran. Att det blåste kan ni se på Tysons öron dom fladdrar i vinden.



På Påskafton kom dom små igen och Påskade för oss. Det blev Påskäggsjakt i trädgården.



I Onsdags var jag ute och tog lite härliga vinterbilder så här på våren. Detta är ju den enda vintern vi haft. Nu är den tydligen över för denna gång nu skall vi få det mycket varmare.



Nu har jag haft sista kurstillfället för denna gången, det har varit väldigt roligt och jag hoppas att jag lyckats lära ut något. TACK TJEJER! för en härlig omgång hoppas att vi ses till hösten igen.

Nu är mina älskade barnbarn här igen och skall vara här hos mormor idag.

Måste visa att min fina Scilla lyckats ta sig upp ur snön. Stackars min lilla trädgårdstomte vad han ser kall ut.




Jag har även gjort lite nya skisser, kika gärna in här och kanske ni kan hitta någon skiss som inspirerar er till scrap ;)

HA DE GÖTT!

torsdag, mars 20, 2008

Dagens namnsdagsbarn: Joakim & Kim
Dagens ordspråk: Ingen kan på samma gång vara förälskad och klok.

+-0 grader växland molnighet

Vill önska er alla en riktigt GLAD PÅSK!



HA DE GÖTT!